Tichete Vacanta – Carduri Vacanta

Vouchere Vacanta sau Carduri Vacanta – Agentia Galaxy Travel Romania are semnate contracte cu emitentii de vouchere/tichete emise de SODEXO PASS (Sodexo Turist Pass) , ENENRED ROMANIA (Ticket Vacanta) si CHEQUE DEJEUNER ROMANIA (Cheque Vacances/UP Romania). Alege un sejur in Romania, prin agentia de turism Galaxy Travel Romania folosind vouchere de vacanta:

Vouchere de Vacanta Vouchere de Vacanta Vouchere de Vacanta


Vouchere Vacanta – Avantajele Galaxy Travel Romania

Prin achizitionarea pachetelor turistice prin intermediul agentiei Galaxy Travel Romania clientul beneficiaza de servicii complete, tarife scazute, reduceri de tip early booking/inscrieri timpurii, siguranta, servicii locale aditionale (transferuri, inchirieri masini, excursii, asistenta turistica si tururi de oras, rezervari de bilete la teatre, etc.).

Asta reprezinta o economie de timp si isi poate estima bugetul total necesar vacantei inca din momentul achizitionarii acesteia, fara surpriza unor costuri ascunse ce obliga turistul la plata acestora la destinatie, incat acesta sa fie permanent informat si sa se bucure de cele mai bune variante de petrecere a vacantei.

Ce sunt voucherele, cardurile sau tichetele de vacanta:

Tichetele de vacanta (sau voucherele vacanta) sunt bonuri valorice, asemanatoare tichetelor de masa, care se pot oferi de catre angajatori salariatilor.

Cardurile de vacanta sunt carduri de debit incarcate anual cu valoare alocatat conform contractului de munca si care se pot oferi de catre angajatori salariatilor.

Acestea servesc drept instrument de plata pentru achitarea serviciilor turistice/vacantelor exclusiv in Romania, pentru beneficiar si familia acestuia.

Tichetele de vacanta sunt nominale si netransmisibile, sunt deductibile si scutite de taxe, atat pentru angajator, cat si pentru angajat.

Titularul voucherelor de vacanta va putea achizitiona servicii turistice/pachete de vacante pentru el si familie pe intreg teritoriul Romaniei, la Munte, pe Litoral, in Delta Dunarii sau Circuite Turistice/Baleno.

Modalitatea de plata cu vouchere vacanta:

Odata ales pachetul turistic prin intermediul site-ul nostru sau in urma discutiei cu unul dintre reprezentanti agentiei de turism Galaxy Travel Romania, prezenta personala este obligatorie in sediul nostru din Str. Liviu Rebreanu nr. 5, bl. 51, sc. 1, ap. 31, sector 3, cod postal 031772, pentru achitarea serviciilor turistice in baza tichetelor de vacanta sau cardurilor de vacanta.

Ce poti achizitiona cu vouchere de vacanta prin intermediul agentiei Galaxy Travel Romania:

• cazare la oricare din unitatile unitatile turistice din Romania
• pachet cazare si masa
• pachet cazare si tratament
• pachet cazare si transport
• pachet cazare si agreement

Ce NU poti achizitiona cu vouchere de vacanta?

• cazari / sejururi in afara Romaniei
• bilete de avion si autocar in afara Romaniei
• cazare in unitati fara clasificare turistica
• asigurari

Mai multe informatii se pot obtine de luni pana vineri intre 10:00 – 17.00 la numarul de telefon 0723.138.016 / 0728.712.655 pe mail la office@galaxytravel.ro sau accesand pagina Contact.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook Galaxy Travel Romania pentru cele mai ieftine oferte promoționale!